Diner


Ons principe is eenvoudig; een 3-gangen keuzemenu tegen een vaste prijs. We hanteren 2 verschillende menu’s met de volgende prijzen: Menu 1 € 27,50 Menu 2 € 32,00. U heeft bij alle drie de menu’s dezelfde keuze uit voor- en nagerechten. Het verschil zit hem in de hoofdgerechten. Er zijn meerdere gerechten per gang om uit te kiezen. De menukaart bestaat uit zowel vlees-, en visgerechten als vegetarische gerechten.
Maak kennis met de unieke smaak die onze Josper grill te bieden heeft. Onze Josper grill is een echte Spaanse houtskool gestookte oven waar geen gas of elektra aan te pas komt. Voor het diner stoken we hem op tot maar liefst 350 graden. Hoogwaardige houtskool en een perfect te regelen doorstroming van hete lucht zorgen ervoor dat elk stuk vlees, vis, gevogelte en zelfs groenten authentiek, sappig en een heerlijk herkenbare grill smaak hebben. Grand Café FF staat voor pure en ambachtelijke gerechten. Gemaakt met liefde voor het vak bereiden onze koks de lekkerste steaks en visgerechten.


Wil je alléén een hoofdgerecht, dan gaat dat in overleg met onze keuken i.v.m. eventuele drukte.
V staat voor onze vegetarische gerechten.
Het is helaas niet mogelijk om apart af te rekenen. Onze rekening is volledig gespecificeerd zodat je de kosten zelf onderling kunt verrekenen.
Voor allergenen informatie kan je je wenden tot een van onze medewerkers.
Voor groepen boven de 15 personen hanteren wij het groepsmenu.